Προσταστέψτε το email σας

από Spam, ιούς, επιθέσεις malware & phising

Τα email είναι το πιο σημαντικό μέσο επικοινωνίας στον επαγγελματικό κόσμο.
Τo spam παραμένει παρόλαυτα η πιο σοβαρή απειλή για την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στην επικοινωνία με email.

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου υποκινούνται απο το οικονομικό κέρδος, την πρόκληση, την ιδεολογία ή απλά κακεντρέχια. Οπότε το φίλτρο για spam και υιούς από την Hellas Servers ειναί απαραίτητο σήμερα για κάθε οργάνισμο ευαίσθητο στα email.

Ασφάλιστε το δίκτυο σας από spam, υιούς, phishing και κακόβουλες επιθέσεις

Η Hellas Servers σε συνεργασία με την Spam Experts εφαρμόζει αυτοδιδασκόμενη έξυπνη τεχνολογία για να φιλτράρει όλη την εισερχόμενη αλληλογραφία, εξαλείφοντας το spam πριν φτάσει στο δίκτυο σας.

Ανιχνεύστε κρούσματα νέων spam και κακόβουλου λογισμικού έγκαιρα

Το έξυπνο αυτό σύστημα μας είναι ακριβές αποτέλεσμα της επεξεργασίας εκατομυρίων email κάθε δευτερόλεπτο. Εφαρμόζουμε συνεχείς βελτιώσεις στη συλλογή secure data και αναλύουμε, ανιχνεύοντας νέα μοτίβα και ταυτοποιόντας προβλήματα άμεσα.  Αυτή η συσσωρευμένη γνώση, μοιράζεται σε πραγματικό χρόνο με όλους τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη προστασία από νέες απειλές.

Αυξήστε την αδιάλειπτη λειτουργία των email σας.

Προσθέτουμε ένα επιπλέον προστατευτικό φίλτρο στα εισερχόμενα email σας το οποίο εξασφαλίζει τη συνεχή ροή τους. Όταν ο διακομιστής του παραλήπτη είναι απρόσιτος τότε το σύστημα τοποθετεί το email σε αναμονή και το παραδίδει όταν ο διακομιστής θα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Αύξηση απόδοσης

Χρησιμοποιώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό φίλτρο μας, στα email σας, δε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τεράστιες λίστες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα εισερχόμενά σας. Η απελευθέρωση πόρων του λογαριασμού φιλοξενίας των email σας θα μειωθεί έως και 80%! Ο χρόνος διαχείρισης της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μειώνεται στο ελάχιστο και ο χρήστης επικεντρώνεται στη δουλειά του και όχι στα spam.

 

 

Ευκολία στη χρήση

Απαλλαγείτε από το spam και τους ιούς στα email σας σε λιγότερο από δύο λεπτά (2′). Αρκεί η ενεργοποίηση του domain σας και μιά εγγραφή στο mx record για να προστατευτείτε από απειλές και ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Φίλτρα Ποιότητας και Αποδοτικότητας

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα! Τα φίλτρα μας για τα εισερχόμενα email έχουν κορυφαία ταχύτητα απόκρισης και σχεδόν 100% ακρίβεια φιλτραρίσματος με σχεδόν μηδενικά λάθη.

Μόνο με 2.68€/μήνα για όλα σας τα email

Ξεκινήστε τώρα να προστατεύετε τα email σας από spam, ιούς και κακόβουλο λογισμικό.